ГРАФО ПРОМ - Дизајн и печат  Ул. Димитар Влахов бр. 3, 7000, Битола   + 389 47 220 802   + 389 75 439 025       info@grafoprom.com
Календари

Графопром Битола располага со богато портфолио на отпечатени календари, како што се: ѕидните календари, календари за маса, едноделни, троделни итн.

Календарите може да бидат со Ваш уникатен дизајн или пак за помали тиражи Ви препорачуваме да изберете од нашата специјална програма на календари со допечатување на Ваше лого или пак мотив по избор. Модерните машини за сито печат ни овозможуваат високо квалитетни повеќе бојни отпечатоци по најниски цени во регионот.

Доколку сакате да отпечатите календар, специјално изработен за Вашите потреби, можете да побарате понуда за печатење и на истата ќе Ви одговориме во најкраток можен рок.

 

Close Menu