Графопром е печатница каде што настануваат бренд галантериите на Вашата фирма.

Благодарение на ресурсите: човечки и технички со кои располагаме имаме можност да обезбедиме највисок квалитет во договорените рокови.

Ги обединуваме процесите на дизајн, печат и доработка, што резултира со производ кој ги задоволува Вашите критериуми.

РЕФЕРЕНЦИ

Нашата компанија има долгогодишно искуство во работа со реномирани клиенти од државата и странство

КОНТАКТ

ГРАФОПРОМ Битола

  • Ул. Димитар Влахов бр. 3, 7000, Битола
  • Е-пошта: info@grafoprom.com
  • Телефон: 047 220 802
  • Мобилен: 075 439 025

Контактирајте не!

Close Menu