Папки

Папки

Папката е елегантен производ наменет за секојдневна употреба. Лесно се означува и помага во ефикасно организирање на Вашата документација. Може да се користи во секојдневните задачи на Вашата компанија или пак како поклон за Вашите деловни партнери.

Се произведува од подебела хартија и погодна за секаков вид на печат.

При изборот на папки, препорачуваме да изберете шаблон од некоја од веќе постоечките форми, која дополнително би се збогатила со Вашиот дизајн. На овој начин се елиминираат трошоците за изработка на штанц форма и Вие добивате производ по значително пониска цена.

Големиот избор на техники на печатење ни овозможува печатење на било каков тираж по конкурентни цени.

За повеќе информации, побарајте понуда и ќе бидете контактирани во најкраток можен рок.

 

Close Menu