ГРАФО ПРОМ - Дизајн и печат  Ул. Димитар Влахов бр. 3, 7000, Битола   + 389 47 220 802   + 389 75 439 025       info@grafoprom.com
Сито печат

Кога се работи за печатење на специфични материјали, текстил, стакло, порцелан, пластика, полиестер, PVC, метал, маици, чаши, шолји, пенкала, јакни, лепенки…., сито печатот е незаменлив. Печатењето на чаши, филџани и шолји подразбира и термичка обработка на истите, со што се обезбедува доживотна трајност.

Close Menu