Тампон печат

Тампон печат

За беспрекорен квалитет на отпечатените карактеристични закривени површини, го користиме тампон печатот. Тој секогаш дава поголема острина, повеќе детали, поситен растер, повисока резолуција и сето ова во повеќе бои. Затоа, ако квалитетот на отпечатокот е вашиот императив, тампон печатот е најдобро решение.

Close Menu