ENG | MK

ДИГИТАЛЕН ПРИНТ

МАЛО И ГОЛЕМО ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Печатницата Графо пром ви нуди услуги за дигитално печатење на разни материјали, како што се хартија, дрво, кожа, плексиглас, стакло, керамика, платно, текстил и ПВЦ. Современите решенија што можеме да ви ги понудиме, во форма на дигитално печатење, ќе ги исполнат вашите очекувања и ќе ги претстават вашите производи и услуги на најефикасен начин.

Дигиталното печатење со голем формат најчесто се користи за брендирање на места, продавници, марки во идови, печатење на фотографски тапети, при промовирање на промотивен материјал и слично.

Придобивките од дигиталното печатење се: висок квалитет и брз развој на производи, многу прифатлива цена за мали и средни циркулации можноста за персонализација, можност за печатење на варијабилни податоци.
Доаѓањето на дигитализацијата кон крајот на 20-тиот и почетокот на 21 век до доаѓање на дигиталниот печат и ја револуционизираа печатарската индустрија. Дигиталната форма значително го смени целиот процес на подготовка на печатење, пренесувајќи го директно на компјутерите. Напредните софтверски решенија овозможија дигиталното печатење тесно да ги поврзе компјутерот и печатницата, што придонесе за поефикасно, побрзо и поточно печатење. Откако ќе се подготви за печатење на компјутер, тој е трајно зачуван и може да се користи за печатење во точната циркулација што ја бара клиентот.
Наидовме креативни идеи за печатење календари, налепници, брошури, флаери, каталози, брошури, визит карти, мапи и други предмети.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top