ENG | MK

ОФСЕТ ПЕЧАТЕЊЕ

ПРЕДНОСТИТЕ НА ОФСЕТ ПЕЧАТЕЊЕТО

Квалитетен и траен печат можност за употреба на скоро сите површини за печатење, многу едноставно и брзо производство на плочи за печатење – подолг век на траење на плочи. Факт е дека технологијата на печатење постојано напредува и има значително подобрување во процесите на печатење на офсет во последните 50 години. Бојата и квалитетот на самата хартија, самите табли, брзината на производство и нивната издржливост првенствено се подобрија. Како резултат на овие практики, печатењето на офсет зазема водечка позиција во бизнисот со графики од крајот на минатиот и почетокот на овој век.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top