ENG | MK

СИТО ПЕЧАТЕЊЕ

СИТО ПЕЧАТЕЊЕ

Сито печатењето е еден од најстарите видови. Неодамна тој претрпе целосен пресврт и стана општо прифатена техника за печатење. Со помош на сито печат, можно е да се остави отпечаток на скоро сите видови материјали и рамни површини. Применливо е за печатење на керамички, дрвени, пластични, метални и стаклени површини.

Сепак, таа е широко користена во текстилната индустрија заради неговиот квалитет на печатење, што го направи неопходен инструмент на модната индустрија. Текстилните артикли, како што се маици, кошули, униформи, торби и разни други идеи за дизајн, завземаат сосема нова димензија кога ќе се примени сито печат.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top