ENG | MK

„Графо Пром“ повеќе од 20 години успешно работи во областа на печатењето. Водејќи се од највисоките светски стандарди во својата работа, оваа македонска компанија стана синоним за професионализам, висок квалитет и конкурентни цени.

Печатницата „Графо Пром“ е одличен пример дека домашните компании можат да работат на ниво со успешни глобални компании.

Печатницата е во служба на сите клиенти кои се заинтересирани за дизајнирање и печатење на широк спектар на разни производи. Со својата внатрешна политика заснована на постигнување и одржување на углед во деловното работење, обезбедување квалитетни, навремени и ефикасни услуги на своите клиенти.

Посебно внимание има на безбедноста при работа на сите вработени, заштита на животната средина и воведе стандарди за развој и производство на печатени материјали.

Тргнувајќи од фактот дека задоволството на клиентите е предуслов за добра соработка со нив, мисијата на „Графо Пром“ е да ги исполни вашите очекувања во однос на различните форми на печатење. Флаери, деловни картички, каталози, коверти, налепници, рекламни торби, книги, брошури и други производи што можеме да ги направиме за вас, ќе ја истакнат индивидуалноста на вашата компанија и бизнисот во кој сте ангажирани.

Ние се стремиме да ги претвориме сите ваши идеи во финален производ во најкус можен рок, задржувајќи го нивниот квалитет на високо ниво. Ние се стремиме да ја оправдаме довербата што сте ја поставиле во нас со професионален пристап, целосна услуга и брзина на услугата.

ПЕЧАТНИЦА – 1500м² Ул. Индустриска бб (Фринко)

vlade
marija
zlte
marta
Untitled-1

КАНЦЕЛАРИЈА Ул. Димитар Влахов бр.3 Во центарот на градот над 150м²

2000

2020

Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
Top