ENG | MK

КЕСИ

Хартиени кеси се одличен начин за рекламирање. Тие не се наменети само за бутик или продавница за подароци, туку и за сите сериозни компании кои се задржуваат на својата репутација и посветуваат големо внимание на нивната презентација и имиџ.

Пожелно е кесите да бидат во согласност со целта на производот што го промовирате. Соодветниот дизајн, боја и големина на хартиена кеса со неговата визуелна порака треба да ги поврзат корисниците на вашите услуги со основната дејност на вашата компанија.

ЕКОЛОШКИ КЕСИ ЗА ХАРТИЈА

Еколошките хартиени кеси се целосно безопасни за здравјето на луѓето и животната средина. Тие се направени од материјали кои се распаѓаат во природата без остатоци. Со користење на еколошки кеси, вие не само што ќе го ставите вашиот производ во убав пакет, туку исто така значително ќе ги охрабрувате и вашите потрошувачи да се грижат за зачувување на нивната околина.

Користењето еко кеси денес се смета за одлична маркетинг стратегија за бизнисот на вашата компанија. Во деновите кога луѓето се повеќе и повеќе се свесни за опасноста што ни го носи загадувањето, се поголем број еколошки просветлени потрошувачи ќе ги купат токму оние производи што помагаат во зачувување на животната средина.

Едно од најдобрите решенија што се во склад со околината се вреќи или торби за еднократно користење што можеме да ги испечатиме. Погледнете ја страницата за рекламни торби и пронајдете ја торбата за вашите потреби.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top