ENG | MK

БЕЏОВИ

Беџот најчесто се користи како ефективна алатка за маркетинг, но со текот на времето неговата улога ги надминува очекувањата и почнува да се користи за многу други цели.
Денес, беџот можете да го видите на концерти, митинзи, свадби, свадби, забави, собири, рекламни кампањи…

Зошто беџ? Бидејќи беџовите се најлесен начин да ја искажете вашата порака, да привлечете внимание, да одбележите настан и на крајот да бидете запаметени!

Ние правиме беџови во димензии со дијаметар fi = 58mm

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top