ENG | MK

БРОШУРА

Брошура е еден вид рекламен материјал што се користи за презентирање на одредени производи и услуги на одредена целна група. Тој е најдобриот начин за промовирање на бизнисот што го работите. Пожелно е да биде со супериорен квалитетен дизајн, во спротивно може да создаде погрешна слика за вашата компанија.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top