ENG | MK

ЕТИКЕТИ

Етикетата е составен дел на секој производ, ги известува вашите потрошувачи за видот на производот, начинот на употреба, рокот на траење и квалитетот на самиот производ. Честопати етикетата е токму деталот што го привлекува вниманието на корисниците и затоа е многу важно да имате привлечен дизајн и правилен избор на хартија за печатење за вашите производи.

Креативниот тим на нашите дизајнери е тука да ги слушне сите ваши предлози и да ви понуди совршено идејно решение за да добиете етикети во согласност со вашите желби и активности на вашата компанија.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top