ENG | MK

ФЛАЕР

Флаерите обично се печатат во формат А6, А5 и А4. 80 г / м2 офсет хартија или на кунструк, до 170г / м2, се користи при изработката на летокот. Исполнувајќи ги барањата на сите свои клиенти. Печатницата Графо Пром ви нуди можност да печатите флаери на специјални типови хартии од вредност, нестандардни форми и големини.

Цената на флаер зависи од повеќе фактори:
Димензија, тираж, подготовка за печатење и затоа цената е по барање.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top