ENG | MK

ФРЕШЕРИ

ФРЕШЕРИ

Фрешери во различни бои, разни форми и мириси, ги печатиме од обете страни, во една или повеќе бои, според желбите на клиентот. Тие имаат своја амбалажа, со цел да го задржат мирисот што е можно подолго, и тие се многу добра реклама и подарок за сите возачи.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top