ENG | MK

ХЕНГЕР

НЕК ХЕНГЕРИ се дел од палетата на ПОС-материјали што го придружуваат производот на местото на продажба. Ако е добро дизајниран и поставен правилно, ќе привлече внимание на понудата.

Тоа е стратешки добра работа во маркетинг кампања. Главно се користи за давање повеќе информации за производот, може да промовира друг производ, да привлече внимание кон ново пакување или нова марка или да означи „акција“ – намалување на цената на производот.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top