ENG | MK

ИДЕНТИФИКАЦИОНИ КАРТИЦИ

Корпоративни лични карти се производ на најсовремените технологии на денешницата. Организацијата на меѓународни саеми и семинари денес е незамисливо без личните карти на самите учесници, кои служат за нивна визуелна идентификација.

Многу компании во светот ги користат како средство за идентификување на вработените, а според статистичарите, голем број компании значително ја зголемија ефикасноста и контролата врз нивните компании благодарение на личните карти.

Со воведување на картичката за подароци во вашата деловна активност, ќе ги привлечете сите неодлучни клиенти и со тоа ќе го проширите обемот на вашата деловна активност.

Печатницата Графорпом ви нуди модерен дизајн и квалитетно производство на картички за лична идентификација во согласност со вашите желби.

Доколку сакате квалитетна заштита од нечистотија и оштетување на личните карти, ние исто така ви нудиме можност за топло ламиниране, покрај примарната цел што е заштита, значително ќе придонесе за привлечен изглед.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top