ENG | MK

КАЛЕНДАР

Календарите се идеален начин да ги започнете новите промотивни активности на вашата компанија во наредната година. Треба да ги користите како алатка за маркетинг што ќе им пренесе специфична порака на вашите клиенти и потрошувачи.

Кога дизајнирате календар за печатење, земете го во предвид корпоративниот идентитет на вашата компанија. Фотографии на производи во позадината на календарот, како и самото лого на компанијата, значително ќе помогнат во препознавањето на вашата марка од корисниците во текот на целата година.

Со цел вашиот календар да стане значајна алатка за маркетинг во зајакнувањето на самата деловна активност, секој лист хартија треба да послужи за промовирање на новиот производ или услуга што ја нудите. Освен фактот дека треба да се посвети големо внимание на уникатните решенија за дизајн за вашата маса, ѕидни или џебни календари, изборот на материјали и врзувачи за печатење е многу важен, со цел да се создаде слика на компанија која навистина се грижи за нив за нивните клиенти или соработници.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top