ENG | MK

КАПИ

Печатење на капи за секакви пригоди.
За печатење на капите користиме три техники на печатење и тоа: сито печат, сублимација и трансфер.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2023 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top