ENG | MK

КУТИИ (ХАРТИЕНА АМБАЛАЖА)

Амбалажата за широка потрошувачка ги истакнува вашите производи

Амбалажата за широка потрошувачка игра главна улога на пазарот каде што околу 70% од одлуките за купување се носат на продажното место.

Улогата на амбалажата

Како никогаш досега, амбалажата за широка потрошувачка има клучна улога во вкупното искуство со производот: продажната амбалажа е медиум за комуникација што го поврзува вашиот производ со потрошувачот. Затоа ние постојано ги зајакнуваме нашите способности за дизајн се со цел ефикасно да ги претопиме информациите од потрошувачите во иновативни концепти на продажна амбалажа.

Се стремиме не само да зборуваме на јазикот на нашите клиенти, туку додаваме вистинска вредност во трансформацијата за постигнување на одличен потрошувачки маркетинг и придонесуваме за тоа вашиот производ да се истакнува со својата продажна амбалажа.

Димензија 11х11х7,5cm

Димензија 11х11х7,5cm

Димензија 38х28х7cm

Димензија 10х14х8cm ; 7х10х7cm

Димензија 18x6x9cm - F7

Димензија 18x6x9cm - F7

Димензија 14x9x4cm

Димензија 25x25x7cm

Димензија 13x13x4,5cm

Димензија 17x13x5cm ; 14x10,5x7cm

Димензија 21x21x10cm

Димензија 17x13x8

Димензија 22x7x7cm ; 14x7x7cm

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top