ENG | MK

МАИЦИ

Печатење на маици за секакви пригоди. Ви нудиме висок квалитет на памучни и поло маици. За печатење на маиците користиме три техники на печатење и тоа: сито печат, сублимација и трансфер.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top