ENG | MK

НЦР БЛОКОВИ

Блоковите се состојат од работни налози, фактури, белешки за испорака, белешки за испорака, ваучери, уплатници или сè што е потребно за секојдневна деловна комуникација на една компанија.

Блоковите обично се печатат на копија од NCR или на обична хартија. Фактурите, точките за испраќање и упатствата за плаќање се прават во А формати во една или две бои и содржат вкупно 100 листови.

Благодарение на најмодерните графички машини и голем избор на алатки за правење блок стока, ние сме во можност да ви понудиме голем број на различни формати за вашите нарачки за работа, белешки за достава, белешки за испорака и ваучери.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top