ENG | MK

ПАПКИ

Благодарение на постојаниот развој на технологијата на печатење, а особено офсетското печатење, папките станаа многу важен детали во секојдневната деловна комуникација. Современ дизајн, различни комбинации на бои, димензии и форми создадоа одлични можности за креативно пренесување на одредена порака до вашите клиенти.

Треба да се посвети значително внимание на визуелниот ефект на папката, бидејќи тоа може значително да придонесе за вашиот деловен успех. Покрај складирање на одредена документација за време на деловните состаноци, папката е и рекламен материјал што треба да го потенцира она што ја карактеризира вашата компанија и бизнисот во кој се занимавате.

Пораката на папката треба да биде јасна и привлечна за вашите потенцијални клиенти, а логото и основните информации за вашата компанија треба да бидат лесно видливи. Графо Пром ви нуди квалитетно производство на папки со мат или сјајна пластична обвивка со можност за правење џебови (слотови) за визит-картички, брошури и ЦД-а.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top