ENG | MK

ПЛАКАТ / ПОСТЕР

Постерите се користат како рекламни медиуми веќе два века и се совршен начин да го прикажете бизнисот во видливи, големи формати. Атрактивната комбинација на фотографија, текст и релјеф ќе го привлече вниманието на голем број на потенцијални корисници на вашите услуги и со тоа значително ќе придонесат за подобрен бизнис.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top