ENG | MK

ПЛИК

Пликовите се многу важен детал во секојдневната деловна комуникација. Иако многумина предвидуваа нивно постепено исчезнување со доаѓањето на новата ера на Интернет, истражувањата покажуваат спротивни тенденции. Тие можат да бидат со различни големини, ковертите можат да бидат без прозорци, со лев прозорец и со десен прозорец.

Денес, многу повеќе внимание се посветува на нивниот визуелен ефект и оригиналност, затоа што на овој начин се претставувате пред вашите клиенти како компанија која се грижи за својот корпоративен идентитет.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top