ENG | MK

ПОДМЕТАЧИ

Ние печатиме стандардни подметачи формат А3 (420×297) на хартија 80g или 90g, но можеме да ги испечатиме и во други формати и дизајни според вашите желби.

Печатењето се врши со офсетно, можете да печатите само во една боја или во сите бои, во зависност од дизајнот на масата. Цената директно зависи од количината што е отпечатена, а овде важи правилото за што е можно повеќе парчиња – цената е по пониска.

Подметачите за еднократна употреба на маса се користат како алатка за маркетинг, но исто така и како хигиенска мерка и заштита на масите или чаршафите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top