ENG | MK

РАНЦИ

Рекламниот ранец е производ кој е секогаш во тренд. Покрај функцијата за рекламирање, тој има и своја функционална вредност. Печатете го логото на вашата компанија на ранец и споделете го со вработените или деловните партнери.

За печатење на ранците користиме три техники на печатење и тоа: сито печат, сублимација и трансфер.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.




    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top