ENG | MK

РОКОВНИК

Промотивниот материјал првенствено се користи за промовирање на вашата компанија. Благодарение на развојот на графичката индустрија, можноста за комбинирање на материјали, димензии и бои што се користат при печатење на нив значително се зголеми. Со современиот дизајн на роковникот за вашата компанија, добивате атрактивен подарок за деловни партнери, што ќе ви овозможи да ја промовирате вашата компанија за долг временски период.

БРЕНДИРАЊЕ

Големата погодност на дневникот произлегува не само од можноста да забележувате важни настани и деловни состаноци во постојниот месечен планер.
За разлика од календарите што им се даваат на клиенти и деловни партнери за време на новогодишните празници, распоредот може да се користи за промотивни цели во текот на целата година, како пригоден знак на внимание за новите соработници со цел успешна деловна соработка.

Погледнете ја нашата палета на канцелариски материјал и други канцелариски материјал.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top