ENG | MK

УСБ МЕМОРИЈА

Денес, на компјутерите секогаш им треба дополнителен простор за чување и пренесување на податоци. Рекламирањето со УСБ-меморија е одличен рекламен материјал.

Можите да печатите УСБ меморија со логото и слоганот на вашата компанија и дајте им ги на деловните партнери со вашата презентација внатре.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top