ENG | MK

ВИЗИТ КАРТИЦИ

Визит-картичката е составен дел на секој професионално дизајниран маркетинг план. Постојат неколку опции за да направите добар прв впечаток за иден деловен партнер или клиент, а една од нив е креативно дизајнирана и добро отпечатена деловна картичка.

ДИЗАЈН И МОЖНОСТИ

Изборот на визит-картичка за вашиот бизнис е идеална алатка за потсетување на вашиот изглед и пристап. Според многу професионалци за рекламирање, атрактивниот дизајн на визит-картички е едно од највредните средства за маркетинг на секој претприемач.
Доколку работите со странски компании, препорачливо е вашата деловна картичка да биде отпечатена на јазикот на вашиот деловен партнер, бидејќи би се претставиле како компанија која го почитува секој клиент и се грижи за најмалите детали.

СТАНДАРД ВИЗИТ КАРТИЧКА

Стандардните деловни картички се печатат на хартија kunstdruk со можност за сјај или мат обложено. Димензиите во кои се изработени се 85х55мм или 90х50мм. Покрај логото на компанијата, задолжително е да се внесат телефонските броеви, адресата, е-пошта и веб-страницата. Пожелно е дизајнот на вашата стандардна визит-карта да биде едноставен, а информациите да бидат јасни и концизни.

НЕСТАНДАРДНА ВИЗИТ КАРТИЧКА

Визит-картичките можат да бидат со различни големини, бои и форми. Во согласност со вашите желби, исто така ви нуди можност за производство на уникатни и привлечни визит-картички од хартија со највисок квалитет, печатени злато, и тн.
Цената за изработка на визит-картички зависи од: тираж, дебелина на хартија, доработка и слично, цената се формира за секој клиент поединечно.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top