ENG | MK

ВОБЛЕР

ВОБЛЕР ( РЕКЛАМА СО ПОДДРШКА НА ЕЛАСТИЧНА ПЛАСТИКА)

Постојаната потрага по нови идејни решенија со цел привлекување колку што е можно поголемо внимание на потрошувачите, стана дел од маркетинг стратегијата на голем број компании. Со нивниот изглед и практичност, хенгерите брзо станаа составен дел од рекламирање на производи на сите пазари низ целиот свет.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
пополнете го формуларот за да добиете понуда.
задолжителни информации: ТИРАЖ, МАТЕРИЈАЛ, КОЛКУ БОИ, ГОЛЕМИНА, рок.
    Сите права се задржани © 2024 - ГРАФО ПРОМ | Изработено од Вебиарт
    Top