ГРАФО ПРОМ - Дизајн и печат  Ул. Димитар Влахов бр. 3, 7000, Битола   + 389 47 220 802   + 389 75 439 025       info@grafoprom.com
Знамиња

Идеални за настани од секаков облик знаменцата претставуваат одлична алатка за анимирање на сите старосни групи.

Печатењето на истата слика од двете страни, го прави овој производ економично рекламно средство за Вашите настани.

Close Menu